ANDREA MOTIS & trio, torna a omplir el MUSiCVEU FESTIVAL

Natura, música i gastronomia es van unir per reprendre el MUSiCVEU el passat 23 d’agost amb l’actuació de la trompetista, cantant i compositora Andrea Motis, acompanyada del seu inseparable JoanChamorro i Josep Traver.

L’artista de referència del jazz català que ja s’ha fet un lloc en el panorama internacional, va tornar a sorprendre i enlluernar al públic assistent amb la seva la interpretació vocal encantadora i versàtil.

unnamed (1)En finalitzar el concert es va oferir una copa de vi per gentilesa del Celler Domènech i Vidal

Tot seguit, el públic que a més a més va comprar l’entrada pel sopar solidari en benefici d’Ampert, va poder gaudir de l’àpat en l’entorn màgic del Mirador de les Caves per acabar completant l’experiència.

Organització i públic van seguir els protocols d’higiene i seguretat en tot moment, que van ser establerts per garantir el benestar de tothom.

MUSiCVEU va tornar l’escena essent conscient de l’impuls que cal donar a la cultura en aquests moments, sense deixar de banda l’excel·lència i ajudant a promocionar tant grups emergents, d’estil més clàssic com reconeguts cantautors.
Facebook portada (3)
Recordem que durant el mes de setembre hi ha previst dos concerts més, el dia 20 de setembre podrem gaudir del grup d’havaneres Les Anxovetes i el dia 27 de setembre de l’actuació de Montse Ríos, al piano.

Des de l’edició del 2017, el festival organitzat per la Fundació Pinnae va incorporar un vessant solidari. Aquest any, la recaptació anirà destinada a l’entitat social AMPERT, mai no caminaràs sol”, que treballa per la millora de la qualitat de vida del malalt oncològic oferint un ampli servei d’acompanyament i transport.

1000x700 Patrocinadors