El Quartet Altimira en concert solidari al Festival MUSiCVEU

Aquest diumenge 13 de juny a les 19h l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer acull el vuitè concert del Festival solidari MUSiCVEU amb el Quartet Altimira.

Un Festival organitzat per la Fundació Pinnae, que celebra la seva setena edició i que enguany és a benefici del REBOST SOLIDARI de l’Associació Ressó.


ENTRADES disponibles a
www.musicveu.cat


La trajectòria entrellaçada, l’entusiasme per la recerca i les ganes de comunicar a través de la música són els punts en comú dels membres del Quartet Altimira, qui al setembre del 2017, la Fundació Walter Stauffer els beca per estudiar amb els mestres del “Quartetto di Cremona”, i són convidats a formar part del projecte “Le dimore del quaretto”.

El Quartet ha estat reconegut i premiat al Concurs de música de Cambra “Mirabent i Magrans” de Sitges 2019 amb els 3r premi, al Concurs del Festival Internacional de Panticosa 2013 amb el 1r premi, entre altres. També han enregistrat per Catalunya Música i Radio Radicale d’Itàlia.

En l’actualitat, el Quartet Altimira està treballant en la recuperació i divulgació dels quartets de Gaspar Cassadó.

El Festival va néixer amb la voluntat de promocionar els artistes més novells i va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups emergents. Actualment, el Festival gaudeix d’una cartellera d’artistes i grups musicals, d’òpera i teatre diversos, reconeguts en el panorama musical actual, fet que conforma un magnífic programa ric en diferents estils i atractiu per a tothom.

El Festival vol agrair a la Basílica de Santa Maria, Castellers de Vilafranca Cal Figarot, Els Jardins de Codorníu, El Casal-Societat La Principal i Caves Rovellats per cedir els seus espais per celebrar els concerts i convida a tothom a participar d’aquesta gran festa de la música de caràcter solidari al Penedès, que enguany serà en benefici el REBOST SOLIDARI de l’Associació Ressó.