Metges i metgesses són reconeguts en l’Acte de la Professió Mèdica

La Junta Comarcal de l’Alt Penedès del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) va organitzar el passat divendres 16 de novembre a les 20h l’Acte de la Professió Mèdica al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae. Un acte institucional de benvinguda i reconeixement als metges i metgesses de l’Alt Penedès.

La celebració pretenia ser un acte col·legial de reconeixement als metges sèniors que, amb la seva tasca i dedicació, han dignificat la professió mèdica de la comarca i tenia un caràcter professional, lúdic i cultural. Amb la voluntat que l’acte de la Professió Mèdica de l’Alt Penedès sigui un nexe d’unió entre les diferents generacions, es donava reconeixement als sèniors i alhora la benvinguda als nous col·legiats MIR que comencen la seva carrera a la comarca.

La cloenda de l’acte va anar a càrrec de la Dra. Gabarró, presidenta de la Junta Comarcal de l’Alt Penedès, i del Dr. Jaume Sellarès, vicepresident de CoMB. Es va cloure l’acte posant èmfasi en els valors de la Medicina, que representen els seus professionals. Entre ells, el gran compromís cap a la ciutadania, tot i les dificultats que viuen.

Veure la notícia de RTV Vilafranca AQUÍ

18_1116 Imatge Acte professió mèdica

Galeria de fotografies de l’acte: