La Fundació Pinnae lliura els diplomes als Projectes seleccionats d’Impuls pel Territori, en la seva quarta convocatòria

La Fundació Pinnae ha lliurat aquest matí la línia d’Ajuts als Projectes d’Impuls pel Territori 2022 amb una dotació econòmica conjunta de 300.000 euros per als 24 projectes seleccionats. Una important línia de suport a projectes i activitats destinades a les persones de la Vegueria Penedès i que dóna resposta als reptes de la nostra societat, alineats amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, referent als Objectius pel Desenvolupament Sostenible.

Com a novetat, la convocatòria d’enguany s’ha adreçat a totes aquelles entitats de l’economia social, incloses les entitats privades no lucratives, que també es dediquen a l’àmbit cultural, artístic, mediambiental i/o esportiu, a més a més de les entitats d’àmbit social que la convocatòria atenia fins ara.

La Convocatòria 2022, amb la voluntat de donar una major cobertura a les entitats de tot tipus del territori i facilitar la presentació dels projectes, ha continuat la divisió en dues modalitats de presentació: Modalitat A per a suport a projectes fins a 6.000 euros i Modalitat B per a suport a projectes des de 6.001 fins a 15.000 euros.

L’objectiu de la Convocatòria, que va estar oberta del 20 d’abril i fins al 18 de maig del 2022, posa en valor el compromís adquirit amb tot el teixit del nostre territori, aportant recursos a favor dels col·lectius en risc d’exclusió social, de dinamització de la cultura, promocionant activitats per la preservació del medi natural i/o iniciatives esportives en clau d’inclusió i interculturalitat.

L’acte celebrat a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer ha comptat amb la presència de representants de les entitats seleccionades de la Convocatòria, que han signat un acord de col·laboració amb la Fundació Pinnae i se’ls ha fet lliurament del diploma de reconeixement que atorga la línia d’ajuts.

El lliurament dels diplomes l’han fet el Sr. Martí Solé, President de la Fundació Pinnae i el Sr. David Alquézar, Delegat Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya al Penedès.

Resum de fotografies de l’acte:

Aquestes línies de suport es reparteixen en projectes que es desenvolupen en l’àmbit de la Vegueria Penedès. La convocatòria ha comptat amb l’assessorament i valoració dels projectes per part de la Fundació Pere Tarrés, seguint els criteris i requisits establerts a les bases. El patronat de la Fundació Pinnae, actuant com a Jurat, va seleccionar els projectes el passat 13 de juliol durant la sessió celebrada a Vilafranca del Penedès i va atorgar els ajuts als projectes de les entitats SEGÜENTS:

Per part de la Fundació Pinnae s’ha destacat la qualitat altíssima dels projectes presentats així com la extraordinària feina de les entitats que estan treballant constantment per a les persones del territori, ja que tots els projectes han obtingut unes puntuacions molt bones seguint els criteris d’avaluació de la convocatòria.