El MUSiCVEU inclou Abbey Road al seu festival en benefici del Rebost Solidari

El concert d’Abbey Road (tribut als Beatles) es celebrarà el 20 de juny a les 20h als Jardins de Codorníu donant l’opció als assistents a una visita a les Caves abans de l’actuació i a un posterior sopar a l’Espai Gastronòmic els Jardins de Codorníu by Cal Blay. Abbey Road s’incorpora a la programació del Festival, juntament amb Northern Cellos, Quartet Altimira i Carla & Andrea Motis Trio, esdevenint la recta final de l’edició d’enguany, en benefici del Rebost Solidari de l’Associació Ressó.

Abbey Road és un dels millors tributs del món als Beatles. Amb més de 2000 concerts en quatre continents, oferiran al Festival solidari MUSiCVEU un fascinant viatge al passat rememorant la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna.

El concert tindrà lloc diumenge 20 de juny a les 20h als Jardins de Codorníu, un indret en plena natura vitícola, als peus del celler de Codorníu declarat Monument Històric Artístic Nacional, amb una arquitectura modernista que crea un ambient peculiar fruit d’aquestes atractives i delicades formes. Cançons com Love Me Do, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Help!, Yesterday, Penny Lane, Hey Jude, Let It Be y moltes altres formen part d’un espectacle per a totes les edats, on el públic pot cantar i ballar unes cançons que ja són universals i que formen part de l’imaginari musical de tot amant de la música.

Concert amb opció a VISITA CAVES i SOPAR BY CAL BLAY

Per tal de gaudir al màxim del marc incomparable on es duu a terme el concert, el Festival ha preparat un vespre molt especial, donant l’opció de visitar les Caves Codorníu a abans del concert (a les 18:30 hores) i gaudir plegats d’un sopar a l’Espai gastronòmic Els Jardins de Codorniu by Cal Blay, en acabar l’actuació.

La compra d’entrades serà prioritàriament online a través de www.musicveu.cat/entrades. El preu del concert serà de 15 euros. Pel mateix canal també es podrà adquirir l’entrada per visitar les caves que serà de 8 euros i inclou la degustació d’un cava al finalitzar la visita, així com l’entrada al sopar by Cal Blay que serà de 36 euros (dels quals 2 euros es destinaran en benefici del Rebost Solidari). També es podrà adquirir les entrades a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en el seu horari habitual d’obertura.

Més informació

abbey road

Properes actuacions del MUSiCVEU

El festival solidari MUSiCVEU ja ha passat el seu equador amb molt bona acollida i èxit dels seus concerts. Les properes actuacions seran el diumenge 30 de maig a les 19h Northern Cellos, que oferiran un espectacle basat en una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema i de les sèries, en un format únic i innovador al nostre país: quatre violoncels i percussió. Seguit pel reconegut i premiat Quartet de corda Altimira que ens interpretarà Allegro amb Shubert Haydnn i Beethoven el diumenge 13 de juny a les 19h, ambdós concerts seran al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae.
El Festival clourà la seva setena edició amb un magnífic concert de jazz amb Carla Motis Trio Featuring Andrea Motis a Caves Rovellats el dissabte 21 d’agost a les 20h.

ultims concerts

El MUSiCVEU, un referent musical al Penedès

El Festival va néixer amb la voluntat de promocionar els artistes més novells i va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups emergents. Actualment, el Festival gaudeix d’una cartellera d’artistes i grups musicals, d’òpera i teatre diversos, reconeguts en el panorama musical actual, fet que conforma un magnífic programa ric en diferents estils i atractiu per a tothom.

El MUSiCVEU vol agrair als seus patrocinadors i en especial a la Basílica de Santa Maria, Els Jardins de Codorníu, als Castellers de Vilafranca Cal Figarot, al Casal-Societat La Principal i a Caves Rovellats per cedir els seus espais on celebrar els diferents concerts i convida a tothom a participar d’aquesta gran festa de la música de caràcter solidari al Penedès, que enguany és en benefici del REBOST SOLIDARI de l’associació RESSÒ.

Cartell concerts (2)