ABBEY ROAD, omplen de gom a gom els Jardins de Codorníu en un concert únic i solidari

El Festival MUSiCVEU, organitzat per la Fundació Pinnae, va omplir diumenge passat els Jardins de Codorníu aplegant unes 450 persones que van gaudir d’allò més dels Abbey Road en un concert únic i solidari.

Els Abbey Road van demostrar sense cap mena de dubte, que són un dels millor tributs del món als Beatles i van interpretar als de Liverpool amb una increïble fidelitat a les veus i sons originals i ràpidament van connectar amb el públic que taral·lejaven i es movien a ritme de les cançons. Fins tot el vestuari es fet a imatge dels originals i d’acord amb l’època, sense oblidar que els instruments són iguals que els utilitzaven John Lenon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

El concert va ser un apassionant viatge al passat i va recordar la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna. El públic va poder escoltar i gaudir d’una interpretació dels grans èxits que van donar fama al grup britànic.

S’hi va reunir gent de totes les edats que es van aplegar als Jardins de Codorníu. Hi van poder cantar i ballar cançons que ja són universals i que formen part de l’imaginari musical i retornar a la màgia i la llibertat creativa d’una dècada prodigiosa.

Durant els seus 30 anys de carrera, els Abbey Road han realitzat més de 2000 concerts en quatre continents i estan considerats per la revista Moho com la cinquena millor banda tribut del món i la primera de parla no anglesa dins l’univers Beatles.

Les entrades es van exhaurir uns dies abans del concert. Les persones que ho van desitjar, van poder fer una visita a les Caves Codorníu abans de l’actuació i en acabar l’espectacle, prèvia reserva els assistents també van poder gaudir d’un sopar a l’Espai Gastronòmic by Cal Blay i posar fi a una vetllada esplèndida.

La Fundació Pinnae treballa, mitjançant la cultura, en favor dels col·lectius més vulnerables per aconseguir una societat més justa, més inclusiva i més solidària. Per aquest motiu a través del Festival MUSiCVEU, apropem la cultura musical a les persones i, amb aquest concert, entre els altres que conformen al festival, es dona suport a la cultura solidària en benefici del Rebost Solidari dels Aliments de Vilafranca, per poder atendre les necessitats alimentàries de moltes famílies del territori

La Fundació Pinnae vol donar les gràcies a totes les persones, patrocinadors i entitats que fan possible el Festival MUSICVEU, la gran festa de la cultura i la solidaritat al Penedès.