“A l’entorn de l’Amor”, Gala Lírica aquest diumenge el Fòrum Berger Balaguer

El Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull aquest diumenge 4 de juny a les 19h un concert d’excel·lència lírica amb la mezzosoprano Cristina Segura i el brillant pianista Josep Surinyac. Sota el títol “A l’entorn de l’amor”, ens oferiran un recital fascinant seguint el rastre del mite de Carmen, la darrera obra de Bizet, amb un programa que inclou obres d’autors que, com aquest compositor, van adoptar Espanya com a font d’inspiració.

La mezzosoprano Cristina Segura, i el pianista Josep Surinyac delectaran al públic, aquest diumenge, amb un concert d’excel·lència lírica interpretant obres de Fauré, Debussy, Ravel, Granados i Bizet

 

 

 

 

Una gran Gala Lírica que comptarà amb la veu nítida i de meravellosa projecció de Cristina Segura, escollida jove promesa del festival de Lied Victoria, acompanyada per l’eficient i brillant pianista Josep Surinyac. Ambdós intèrprets han ofert concerts al teatre la Zarzuela i a l’Òpera de Lausanne.

Cristina Segura es forma al Conservatori del Liceu, a la Haute École de Musique de Genève i en lied al Koninklijk Conservatorium. Ha rebut lliçons de C. Ludwig, K. Widmer, D. Baldwin, A. L. Chova, W. Rieger i H. Deutsch, entre d’altres. Ha estat premiada al Concurs Mirabent i Magrans, al Concurs de les Corts i al Curs de Lied de JME. Com a solista d’oratori ha ofert una gira per Suïssa i clausurat el festival Bachcelona. Com a solista d’òpera ha actuat al Teatro de la Zarzuela i a l’Opéra de Lausanne. Com a intèrpret de lied ha cantat al Palau de la Música, ha inaugurat el Curs de Lied de Capellades i la Fête de la Musique de Ginebra. Ha estat resident en el Festival d’estiu d’Alella-Músics en residència i escollida Jove Promesa del festival de lied LifeVictoria.

Josep Surinyac neix a Torelló (Barcelona), on inicia els seus estudis musicals amb M. Serra. Obté el títol superior de Piano i Música de Cambra al Conservatori de Barcelona amb M.J. Crespo i A. Soler, i posteriorment amplia estudis a la Guildhall School of Music de Londres amb G. Johnson. Ha estat guardonat en diversos concursos nacionals i internacionals en les modalitats de música de cambra i lied. Actualment és el pianista del Cor de Noies del l’Orfeó Català que dirigeix B. Reixach i és professor de lied i de música de cambra al Conservatori Superior del Liceu i a l’Esmuc.

El Festival de Música i Veu ofereix entrades gratuïtes als menors fins a 12 anys acompanyats d’un adult, per tal d’acostar la música clàssica als més petits

 

 

 

Les entrades, a un preu popular de 8 euros, es poden adquirir al portal de venda d’entrades de la Fundació Pinnae www.topticket.cat o a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en el seu horari habitual d’obertura. Amb la voluntat d’apropar la música clàssica als més menuts, aquest concert preveu entrada gratuïta als menors fins a 12 anys. Per poder obtenir aquestes invitacions per a infants, els adults que els acompanyin hauran d’adquirir la seva entrada a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer i demanar la invitació del menor.

COMPRA LA TEVA ENTRADA AQUÍ

Com ja és habitual, el Festival sorteja 1 sopar doble al Cèntric gastro-bar de Vilafranca entre totes les persones que adquireixin entrades anticipades per aquest concert. També hi haurà la promoció del Facebook i Twitter de la Fundació Pinnae per a poder-hi participar.

En finalitzar el concert es podrà gaudir del “tast de comiat” on artistes i públic podran trobar-se i degustar cava i catànies, gentilesa dels patrocinadors.

 

Festival de Música i Veu

Aquest concert correspon al novè concert del III Festival de Música i Veu, una aposta cultural organitzada per la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues sense ànim de lucre, que ofereix un seguit de concerts d’estils molt diversos a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer des de principis d’any i fins al 9 de juliol que finalitzarà amb una fantàstica proposta de Soul de la mà de Leonn & Special Edition.

La principal singularitat del Festival és el gran nombre d’estils que el configuren per tal d’arribar a un gran nombre de públic d’edats força diverses, amb ànim de promoure la cultura musical en directe al territori. Com a gran novetat d’aquesta edició part de la recaptació obtinguda serà en benefici de la Fundació l’Espiga, entitat que millora la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional. I un aspecte important són els sortejos i promocions que s’ofereixen.

#festivaldemusicaiveu

PATROCINADORS MAILCHIMP