24.177 persones han participat a les activitats de la Fundació Pinnae l’any 2022

La Fundació Pinnae ha presentat el balanç de les 91 activitats organitzades durant el darrer exercici.

L’entitat celebra aquestes magnífiques xifres de tancament d’any pel que fa al nombre d’activitats organitzades tant en els espais propis com en els externs. Així doncs, es va tancar l’any amb una “clara recuperació” de les restriccions de la covid amb l’increment del 5% en el nombre d’activitats organitzades i amb l’augment del 14% en el nombre d’usuaris participants.

Pel que fa a l’Auditori Fòrum Berger s’hi han celebrat 55 activitats amb un total de 12.951 participants, a l’Aula Cultural, situada en el mateix Espai Fòrum Berger s’hi han dut a terme 13 activitats amb l’assistència de 7.642 persones i en les 23 activitats que s’han celebrat en els espais externs, hi han participat 3.584 persones.

La Fundació Pinnae continua la seva tasca al Fòrum Berger Balaguer (com a centre de promoció i difusió d’activitats culturals i artístiques) posant a disposició de persones i entitats, els seus espais: L’Aula de Cultura, L’Auditori i L’Espai Museu Berger Balaguer per celebrar-hi exposicions, concerts, conferències, reunions, i altres activitats en un entorn modernista ubicat al centre de Vilafranca  i adaptat en totes les necessitats tècniques i acústiques, per poder-hi organitzar qualsevol esdeveniment destacant la  recent instal·lació d’aparells purificadors d’aire a l’auditori.

L’Aula de Cultura ubicada a la planta baixa s’han dut a terme exposicions, presentacions, esdeveniments, així com a tallers, visites escolars i sessions de tasts.

OBRIM VILAFRANCA – VISITA CASA MEUSEU FÒRUM BERGER
VINS D’ART – TAST A L’ESPAI CULTURAL FÒRUM BERGER