Vicenç Villatoro inicia el nou curs de l’Aula d’extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca

Nou curs per a l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca del Penedès que s’inaugura avui a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae amb la conferència “El jardí perdut de la literatura”, a càrrec de Vicenç Villatoro, llicenciat en ciències de la informació i periodista.

L’acte d’obertura d’aquest curs 2018-2019 tindrà lloc a les 6 de la tarda i compta amb la presència del Sr. Joan Terrades, president de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca del Penedès, el Sr. Raimon Gusi, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el conferenciant Vicenç Villatoro. És obert a tots els socis i amb aforament limitat.

La programació per aquest primer trimestre inclou el Concert de Nadal i sis conferències de diverses temàtiques, a més de la conferència inaugural. Amb aquesta acció l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca del Penedès consolida els seus 27 anys de formació i dinamització social del territori.

Formació permanent en l’envelliment actiu

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social endegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercer edat. És una alternativa més al temps de lleure d’aquest col·lectiu, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès.

L’Auditori del Fòrum Berger Balaguer fa 17 anys que acull les jornades de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran a Vilafranca del Penedès, unes jornades que any rere any han tingut la presència de grans conferenciats i una àmplia participació i implicació dels seus associats.

Vegeu el programa del 1r trimestre:

Curs 2018-20191 Curs 2018-20192